>

Rabu, 2 November 2011

Segmen Jom Naikkan Jumlah Follower Dengan Mendadak

Assalamualaikum...hri nie wan xde idea nk posting artikel...so wan letak jelah segmen nie...Segmen Jom Naikkan Jumlah Follower Dengan Mendadak....

kalau korang rase nk masuk...korang klik je kt bwh...

 

sampai kt sini jelah posting wan...kalau ingin maklumat lebih lanjut korang pergi je dkt link tu...kt situ bnyk maklumat tentang segman yang anda akan peroleh...okey..assalamualaikum..

17 ulasan:

syaza berkata...

follow sudah dr segmen ni jugak

Eza Boom Boom :) berkata...

Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Amyra Azhar berkata...

dtg follow awk dr segmen yg sama :D

Siti Zuraina Bte Amran berkata...

hye..
saya dari segmen yang sama..
kalaw ada masa singgah la blog saya..=)

YNA berkata...

salam kneal dear :)

jemput singgah ya? :)

Wan@Dakwah berkata...

Waalaikummussalam...teima kasih Eza,Amyra,Zuraina dan YNA kerana dtg melawat blog wan dan follow blog wan skali...nnti wan melawat blog korang balik..and follow skali...

rahman berkata...

I am from the same campaign. Done follow u, follow me too k! ^_^

cIKhA berkata...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

♥♥are-na ♥are-lip♥♥ berkata...

dari segmen yg sme . da follow . follow blek .

http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

shiema sufian berkata...

shiema dtg dr segmen yg same. jom singgah dan follow belog shiema :)

fieza24 berkata...

follow . dtg dr segmen yg sama . jom skodeng blog sy plak
http://fieza24.blogspot.com/2011/11/jom-naikan-jumlah-follower-dengan.html

^o^...Cek pipah Love Story berkata...

hye...done follow u, jom bw ke blog saya..http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

fiqah berkata...

Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)

alynfazlin berkata...

singgah dan folo sini ye! selamat berkenalan. :)

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

PURPLEVIOLET berkata...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

Catat Ulasan